Om Friluftskalenderen.no

Det er mye som skjer i Lofoten. Turer i fjellet, til gapahuken, på stranden, i skogen og på sjøen. For å få oversikt over alt som skjer innen natur, friluftsliv og miljø, har Lofoten friluftsråd skapt Friluftskalenderen.

Her på siden kan lag, foreninger, private, bedrifter og alle andre tur-arrangører registrere sine arrangement. Målet er, at vi med hjelp av friluftskalenderen skal få synliggjort det store tilbudet som finns og få enda flere med ut på tur.

Turer og arrangement som registreres på friluftskalenderen vil bli markedsføre samlet av Lofoten friluftsråd, både gjennom Facebook og gjennom annonser i lokalavisene.

Lofoten friluftsråd er ikke arrangør av arrangementene som legges ut på Friluftskalenderen, men videreformidler og markedsfører disse. Vi er derfor ikke ansvarlige for gjennomføringen. I den grad vi blir orientert av arrangøren om endringer og avlysninger vil det bli annonsert på friluftskalenderen.

God tur!

 

Om Lofoten Friluftsråd

Lofoten friluftsråd var etablert i 2013 og er et interkommunalt samarbeidsorgan som ivaretar friluftsoppgaver for de seks kommuner i Lofoten. Friluftsrådet har i sitt arbeide fokus på det enkle hverdagsfriluftslivet og jobber for å få flere til å benytte naturen til fysisk aktivitet, øke forståelsen for friluftslivets betydning, utbrede allsidig og miljøvennlig friluftsliv og sikre og utvikle regionens friluftsmuligheter.

Du kan lese mer om Lofoten Friluftsråd her

 

Lofoten friluftsråd
Storeidøya 87
8370 Leknes


Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 48594951

Hjemmeside: www.lofotenfriluft.no
Facebook: www.facebook.com/lofotenfriluftsrad
Instagram: www.instagram.com/lofotenfriluftsrad